Arctic Fjord Sightseeing by Mini Bus - Pukka Travels

Adresse: Kirkegata 1, 9007 tromsø Dato: Torsdag 1 nov 2018 - fredag 15 mar 2019 Vis kart

Adresse: Kirkegata 1, 9007 tromsø

Arktis er et fantastisk område, spesielt i mørketiden når solen ikke titter over horisonten, men skaper et spesielt lys. Vi elsker naturen her i nord og ønsker å dele vår lidenskap med deg.

Vi elsker naturen her i nord og ønsker å dele vår lidenskap med deg. Derfor har vi designet denne turen der vi tar deg med til de naturskjønne områdene utenfor sentrum og utforsker fjordene i det arktiske landskapet rundt Tromsø. Møteplassen for denne turen er på Pukka Travels basecamp i Tromsø sentrum, her vil du møte din guide for dagen, og etter en kort intro vil dere starte turen som foregår i våre komfortable minibusser.

Fjordene, vikene, bygdene og de hvite strendene utenfor Tromsø er et fantastisk vakkert område som vi elsker å utforske med reisende fra hele verden. Fordelen med å dra ut i naturen på denne måten er at du vil være sammen med en kunnskapsrik guide i en mindre gruppe, der du får du mulighet til å lære om området og stille spørsmål.

Turen er lagt opp til å være en komfortabel tur, og vi reiser utover med moderne og varme minibusser. Vi har i tillegg varme kjeledresser og sko så du holder deg varm selv om det er kaldt ute. Vi har funnet ut at mange reisende vil ut av byen og oppleve den vakre naturen i området, men det er ikke alltid like lett når man ikke er kjent i området. Vi har designet denne turen for å kunne vise deg de mest spesielle områdene, fjordene og stedene i en komfortabel og genuin setting, Guidene våre kjenner området godt og brenner for å vise deg rundt og fortelle historiene til tilhører området og menneskene her.

Det vil bli servert kaffe/te og et lett måltid på et av våre favorittsteder i løpet av turen. Om du er interessert i fotografering kan du låne en tripod gratis og du vil ha god tid til å få de gode bildene. Etter turen har du tilgang til vår lounge i Tromsø sentrum, her kan du lade kameraet og planlegge dine neste “gylne øyeblikk” her i det arktis.


Inkludert: Guide, varme klær, lett piknik, snacks, kaffe og te
Ta med deg: Varme klær etter værforhold
Avgangstid og sted: kl. 09:00 fra Pukka Travels lokale i Kirkegata 1
Varighet: 4 timer
Antall deltakere: 4-15
Vanskelighetsgrad: Lett

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Laster

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  00 99371010
 • Kontaktperson epost
 • Fasiliteter
  Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1100 NOK
 • Prisinformasjon
  per person Voksen NOK 1100,- / Barn 6-12 år NOK 700,-