Bokhuset Libris

Adresse: Storgata 86, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Storgata 86, 9008 Tromsø

Bøker, kart, postkort

Bokhuset Libris er en familieeid bokhandel som ble etablert i 1986 av Svein-Olaf Antonsen, men det har vært bokhandel i lokalet siden 1914. Først drevet av Thekla Høegh og så av Knut Høegh fra 1958. Nåværende leder og bokhandler er Martin Antonsen.

Bokhuset Libris har 3 utsalgssteder i Tromsø: Hovedbutikken i Storgata 86 i sentrum, filial på Jekta Storsenter Øst handelssenter på Langnes, datterselskap på Amfi Pyramiden senter i Tromsdalen. Totalt omsetter butikkene for ca 25 millioner kroner.

Vårt ønske er at vi skal fremstå som det naturlige førstevalget for deg som skal handle bøker innenfor vårt handelsområde. Bokhuset Libris er medlem av den landsdekkende kjeden Libris, som er landets største og ledende kjede innen bøker, papir og kontorrekvisita.

Vi ønsker deg velkommen til våre butikker og ser frem til å dele vår kunnskap med deg, kombinert med god service.

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

 • By
  Tromsø busstasjon, Prostneset 0,3 km
 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
 • Havn
  Tromsø Cruise Port, Prostnestet 0,3 km
  Breivika Cruise Port, Tromsø 3 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 349 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 522 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 596 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.