Studenthuset Driv

Adresse: Storgata 6, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Storgata 6, 9008 Tromsø

Studentsamfunnet Driv er en kombinasjon av cafè, nattklubb, restaurant og konserthus.

I januar 2014 åpnet Studentsamfunnet Driv sine nye lokaler i det gamle bryggeriet til Mack, midt i byen. Her kan man oppleve både konserter, quiz og sosiale arrangementer. I tillegg serverer caféen en fullverdig meny til hyggelige priser for studenter og den generelle befolkning i Tromsø.

Studenthuset Driv er eid av Norges arktiske studentsamskipnad og blir drevet på dugnadsbasis av studentene i Tromsø. Driv åpnet 1. april 2000 og er åpen seks dager i uka. Huset gulvflate er på hele 2000 kvadratmeter fordelt på fire etasjer og har en kapasitet på 1200 mennesker.

Konsertfrekvensen på Driv er i norgestoppen, der vi har totalt tre scener: SNN-Scenen, Isbjørn Scene og kafèen. Vi har blant annet hatt besøk av Kari Bremnes, Odd Nordstoga, Morten Abel, Gabrielle, Sondre Justad, Enslaved, Highasakite, Marit Larsen, Kovner i Kamp, OnklP og De fjerne sletkningene og Bernhoft. I løpet av et år har vi også besøk av TIFF, Nordlysfestivalen, Buktafestivalen, DebutUKA, StudentUKA og Insomniafestivalen.

Et hundretalls frivillige jobber hvert semester på huset, der de frivillige er organisert i flere undergrupper med hver sine ansvarsområder. Studentsamfunnet Driv består også av flere studentforeninger som sørger for at kulturer lever i beste velgående, der vi i dag har foreninger som Ompagniet, Det Norske Mannskor av 1995, Driv Band, Munins Rike, Fullt på Høyde, Lindy Hoop, Mannskoret Ultralyd og TAKk – Tromsø akademiske Kvinnekor.

Vi har matservering alle ukedager og lørdager, der vi også tilbyr catering til store eller mindre selskaper ved bestilling. Vi serverer enkle retter som hamburgere, salater, pasta og reinsdyrkebab. Kjøkkenet drives av profesjonelle kokker og er en av få lønnede enheter på Studentsamfunnet Driv.

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 0,4 km
 • By
  Tromsø busstasjon, Prostneset 0,4 km
 • Bysentrum
  Tromsø City Centre, Main Square 1 km
 • Attraksjon
  The Arctic Cathedral 1 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 1,1 km
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 1,1 km
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 406 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.