Midnight Sun Marathon

Adresse: 9258 Tromsø Dato: Lørdag 16 jun 2018 - lørdag 16 jun 2018 Vis kart

Adresse: 9258 Tromsø

Løpere fra hele verden kommer til Tromsø for å løpe i den lyse sommernatta.

 

MSM er verdens nordligste AIMS sertifiserte maratonløp og har årlig over 5500 løpere på startstreken fordelt på fem distanser. Uansett nivå og alder finnes det et løp for deg under MSM. Du kan velge mellom: Maraton, Half-Maraton, TINE Mila, Coop Mini-Maraton og Labb og Line Barneløp. Den unike opplevelsen av å løpe midt på den lyse sommernatta har medført at arrangementet ofte listes opp i utenlandsk medier blant de mest spesielle løpsarrangementene i verden!
Bli med du også!

Show more

Occasions

Date    
16 Jun
Lørdag 16 jun 2018

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 396 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 510 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 438 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!