Aurora Kino

Adresse: Vestregata 33,, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Vestregata 33,, 9008 Tromsø

Aurora Kino Fokus er den største og best besøkte kinoen i Nord-Norge

Aurora Kino Fokus er den største og best besøkte kinoen i Nord-Norge. I seks saler vises det forestillinger alle dager - 362 dager i året. Aurora kino Fokus hadde 299 505 besøkende i 2009.

Aurora kino Fokus kan tilby verdenspremierer og filmer på både 35mm og digitalt format. Aldri har kinoopplevelsen vært bedre!

Fra og med den 1. april 2010 utgjør Narvik kino, Kirkenes kino, Alta kino og Fokus kino i Tromsø det interkommunale kinoselskapet AURORA KINO IKS. Dette betyr at kinoene samarbeider om administrative funksjoner og blir mer ettertraktet blandt landets distributører.

Kinoen har 936 seter fordelt på seks saler. Alle setene har vipperygg og en avstand til raden foran på 120 cm. Luksussalen har skinnseter, småbord mellom setene og 130 cm radavstand, og er også tilknyttet en bar
! Alle lerretene går fra gulv til tak, og alle setene ligger innenfor lerretsbredden. Dette gir god siktlinje i alle saler. Buede lerreter er med på å forsterke synsopplevelsen.

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 503 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 420 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 582 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.