Drytech

Adresse: Postboks 5736, 9287 Tromsø Vis kart

Adresse: Postboks 5736, 9287 Tromsø

Ernæringsrik mat for enhver anledning. Vi tilbyr et bredt spekter av frysetørkede måltider. Smaker som "hjemmelaget". Tilsett varmt vann og få et fullverdig måltid på minimum 5 minutter!

Beskrivelse: REAL Turmat er hovedsaklig tilberedt av norske friske råvarer som er skånsomt foredlet i en egenutviklet tørkeprosess. Denne bevarer rettenes naturlige smak, aroma, utseende og næringsverdier.
Velg mellom 1 frokost-, 3 supper- og 15 middagsretter. Et perfekt måltid for Tur, Trening og Fritid!
REAL Turmat selges i de fleste sport - og friluftsbutikker rundt om i landet.

Generell informasjon: Riv toppen av posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann til nivåmerket, som anvist på baksiden av posen. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile minimum fem minutter. Fyll på mer vann dersom du ønsker en tynnere konsistens. Maten holder best på varmen hvis du spiser direkte fra posen. Vel bekomme!

Vi bruker ingen tilsetningsstoffer i maten vi tørker.

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 253 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 773 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 700 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!