MB Havcruise (12 pers.)

Adresse: Holmeveien 15, Sørvær, 9595 Hasvik Vis kart

Adresse: Holmeveien 15, Sørvær, 9595 Hasvik

MB Havcruise tar deg med langs Nord Norges vakre kystlinje og mange fantastiske opplevelser til havs.

Båten er en katamaran i aluminium på 14,99 m x 7 m bygd for turisme i mai 2001. Den har passasjersertifikat for 12 passasjerer og et mannskap på 4, med fartsområde 4 og liten kystfart i begrensede områder.

Det er lugarplass for 10 gjester og et mannskap på 4. Ellers muligheter for 12 gjester å bo ombord ved bruk av salong.

Alle våre passasjerer er meget godt forsikret ombord og sikkerheten er meget godt ivaretatt!

Båten er spesielt velegnet for havsfiske, men vi anbefaler også fisketurer, sightseeingturer, nordlysturer, fjordcruise m.m.

Båten har følgende oppbygging:

3 tomannslugarer på hoveddekk 1 firemannslugar i det ene skroget 2 stikkøyer i styrhus for mannskap Salong på 28 m2 Styrhus med liten salong på 14 m2 Bysse på 6 m2 Wc med vask Bad med dusj, wc og vask Tørkerom og stores på hoveddekk Tv, stereoanlegg og data i salong Elektrisk komfyr, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap i bysse Kjøleskap i salong 5 stk 110 liters frysebokser plassert akterut i det ene skroget

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 472 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 535 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 331 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.