Hvalsafari i Tromsø med sjarmerende båt – Basecamp Senja

Dato: Fredag 24 nov 2017 - torsdag 1 feb 2018 Vis kart

Bli med oss på arktisk hvalsafari. Turen er i samarbeid med Polar Adventures, og vi drar ut i en av deres sjarmerende båter.

Basecamp Senja kjører hvalsafari fra Tromsø sentrum daglig i perioden 1. November til 10. Februar. Nå får du sjansen til å bli med på spennende hvalsafari på jakt etter de mektige hvalene i fjordene utenfor Tromsø. Vi forventer ca en times tur før vi nærmer oss området med hvaler. De hvalene vi oftest ser i vintermånedene er spekkhuggere og knølhvaler som kommer i store mengder til våre strøk. På turen ut vil du få informasjon fra guiden om hvalene vi forventer å se.

Ta på varme klær og sko selv om det er varme salonger inne i båten, så blir det kaldt å være ute på dekk.

Inkludert: Guide, varm drikke
Varighet: 3-4 timer
Antall deltagere: 6-30
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 10:15 på flytebrygge ved Scandic Ishavshotell. Et kart med nøyaktig oppmøtested sendes til din epost.

Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 7872 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 7875 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 497 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 430 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 380 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.