Jakten på Nordlyset - AuroraPhotoGuide

Vis kart

AuroraPhotoGuide Geir tar deg med dit hvor sjansen er størst for å oppleve nordlyset.

Områdene vi jakter nordlys på dekker øyene og fjordene rundt Tromsø og innlandet og fjellene helt til grensen mot Finland. En radius på ca. 150 km fra Tromsø. Vi kjører med en 9 seters 4x4 Mercedes Benz minivan med maks 6 passasjerer pr tur slik at det er god plass.

Sjåfør, guide, og fotograf har mer enn 20 års erfaring i jakten på nordlyset, og kjenner til alle de ” gode” plassene og tar deg med dit. Du får informasjon om kamera innstillinger, linser, blender, lukker ISO og fokusering, og får du hjelp med innstillingene slik at du skal få det best mulige resultatet med dine egne nordlysbilder.

Stativ SLR kamera og vidvinkel med god lysstyrke ( f.eks. 2.8 ) samt fjernkontroll er å foretrekke. Kompaktkamera gir sjelden like gode resultater.
Vi serverer varm sjokolade, kjeks, varm ekspedisjons mat og vi tenner også opp bål om forholdene tilsier at det er forsvarlig.

På hjemmesiden www.auroraphotogide.com eller på Facebook (auroraphoto.no) kan du se nordlysbilder som er tatt av Geir Ytterstad.

Inkludert: Guide, transport, varm drikke, varmt måltid, fotostativ, noen bilder fra turen, aurora portrett, varmedress, drop-off på ditt hotell i Tromsø
Varighet: 7 timer
Vanskelighetsgrad: Lett/middels
Antall deltagere: 2-6
Avgangstid og sted: kl. 18:30 på Tromsø Turistinformasjon

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km