Hvalsafari til Skjervøy - Sørøya Havfiskecruise

Vis kart

For å kunne føye oss etter hvalens migrerings mønster, har vi inngått en samarbeid med to andre operatører, Tromsø Friluftsenter og Nordens Paris charter, rett å slett for å kunne gi deg det som du kom for- Å se hval.

Hvalsafari med katamaran, bli med å se vakre nordnorsk natur badet i det arktiske lyset, vi setter kursen mot Skjervøy hvor vi kan se spekkhogger og Knølhval.

Gleden og utfordringene med å jobbe blant natur og dyreriket er at vi konstant må følge dems måte å leve på .. om det gjelder nordlys eller hval.

Vi har dessverre måttet forandre vårt fantastiske produkt for å kunne føye oss etter hvalens migrerings mønster, rett å slett for å kunne gi deg deg som du kom for- Å se hval.

Silda er Hvalens foretrukne kilde til mat, og i år har silda endret sin retning mot skjervøy i stede for Tromsø. All forekomst av hval finnes rundt skjervøy.
Dette har ført til at vi beklageligvis har måttet endre på hele vårt hval produkt. Skjervøy er et lite tettsted nord vest for Troms 2,5 times kjøretid med båt, og 4 timer med buss. Vinter tid kan en slik tur med buss både oppleves som slitsom og vanskelig å vinter veier, så vi har valgt og hente inn en katamaran som vil kunne få dere til Skjervøy på mest komfortabel måte.

Det betyr selvsagt også at vi må gå bort i fra hva vi tror på- små grupper, med få folk.. rett å slett fordi vi har problemer med å finne en passende båt som kan gå fort nok, samtidig som den er stor nok for å håndtere været som kan oppstå i arktiske områder.

Ms Tidelyn er en flott katamaran med stor uteplass foran og oppå båten med plass til 125 mennesker. Vi skal farte med 25 knop mot skjervøy, og dette vil ta 2,5 time hver vei. Når vi er ankommet skjervøy vil vi på best mulig vis gi dere den opplevelsen dere så gjerne ønsker og vi skal gjøre alt vi kan for at dere skal ha en hyggelig tur. Deres sikkerhet er prioritert først, i tillegg til en magisk opplevelse.

Vi håper at dere tar turen med oss slik at vi sammen kan skape minner som vil vare hele livet.

Inkludert: Guide, varm drikke, kjeks
Varighet: opp til 7 timer
Antall deltagere: 6-90
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 08:30 foran Clarion Hotel With /Aurora-båten Tidelyn

Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 948 47 500
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Grupper Familievennlig
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1300 NOK
 • Prisinformasjon
  per voksen Barn (0-11): NOK 800

Avstand

 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 4 km