All inclusive Nordlystur - Explore The Arctic

Dato: Lørdag 10 nov 2018 - søndag 31 mar 2019 Vis kart

Små grupper – store opplevelser
Velkommen til å bli med på vår all-inclusive nordlystur og maksimere sjansene dine for å oppleve dette spektakulære naturfenomenet. Våre høyt kvalifiserte lokale guider er dedikerte, entusiastiske og gir deg et unikt og uforglemmelig eventyr med personlig preg. Vi bruker kun erfarne lokale sjåfører og guider, ettersom ingenting kan slå lokal kunnskap når det gjelder å finne de beste stedene å oppleve Nordlys.

Spennende jakt
Ikke vær bekymret for været i Tromsø. Vi finner vanligvis gode forhold i de omkringliggende områdene med hjelp av værmeldinger og et bredt nettverk bestående av lokalbefolkning og andre guider, samt vår egen erfaring fra mange nordlyssesonger. Når været tillater det, velger vi ofte steder på kysten med sitt fantastiske fjordlandskap og dramatiske fjelltopper. Hvis det ser ut til å være skyet på kysten kjører vi normalt lenger øst, så værforholdene ofte er annerledes langs den finske og svenske grensen. Når vi har funnet klar himmel, finner vi et naturskjønt sted. Vi bytter ofte sted et par ganger om kvelden for å få forskjellige bakgrunner.

Om turene
Under turen lærer du om nordlyset, området, dets historie og dyreliv. Våre nordlysturer er spesialdesignet for de som liker en ekte nordlysjakt, noe som ofte betyr at vi kjører lange avstander og returnerer sent. Belønningen er en utmerket "suksessrate" for å finne klare skyer og oppleve de magiske nordlysene. En middag med lokale spesialiteter serveres rundt et varmt bål.

Sikkerhet og komfort
Vi har klær som holder deg varm hele turen, du er også alltid velkommen til å varme deg på bussen en stund. Vi kjører turene våre med en moderne, varm og romslig minibuss. For å holde deg trygg på snødekte veier bruker vi kun erfarne lokale sjåfører.

Foto
Vi tar profesjonelle bilder av våre gjester og nordlyset, og vi er alltid glade for å dele dem med deg etter turen. Har du ditt eget kamera, lærer vi deg også hvordan du tar best mulig bilder. Fotostativ er et «must» når du fotograferer nordlys og dette er selvsagt inkludert.


Valgfritt: Pick-up fra Lauklines for våre boende gjester

Inkludert: To lokale guider, film om nordlyset, bål, middag, varm drikke, varmedress, vinterstøvler, brodder, sokker, lue, votter, fot & håndvarmere, kamerastativ, hodelykt, bilder fra turen, aurora portrett.
Varighet: 6 - 10 timer
Antall deltagere: 4-15
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 18:30 på Radisson Blu hotell
Valgfritt: Pick-up fra Lauklines for våre boende gjester

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Laster

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 948 60 941
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Foto inkludert Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert Snack inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1750 NOK
 • Prisinformasjon
  per voksen