All inclusive hvalsafari – Explore the Arctic

Dato: Fredag 1 des 2017 - mandag 15 jan 2018 Vis kart

Velkommen til å oppleve nærkontakt med spekkhogger og knølhvaler utenfor den spektakulære vestsiden av Kvaløya. I tillegg til knølhval og spekkhogger kan vi være så heldig å få se finhval, nise, delfiner og havørn. Under turen får dere lære mer om området, historie og dyreliv.

Våre små grupper gjør opplevelsene spektakulære og gir de et personlig preg. Turene kjøres med vår toppmoderne norskproduserte charterbåt med walk-around dekk som tilbyr perfekt utsikt. Det oppvarmede styrehuset med panoramautsikt er et bra alternativ for de som ønsker å varme seg. Etter turen serveres lunsj bestående av lokale spesialiteter. Første del av turen består av transport med minibuss på 30-45 minutter til det område der det er mest hvaler for øyeblikket og herfra starter båtturen.

Vi henter deg i Tromsø eller på Lauklines og kjører deg til anløpssted hvor båtturen starter.

Inkludert: Guide og skipper, retur transport, flytedrakt, vinterstøvler, sokker, lue, votter, lunsj, varm drikke og bilder fra turen
Varighet: 6 timer
Antall deltagere: 2-10
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 08:30 på Radisson Blu Hotell eller kl. 09.00 på Lauklines om du velger pick-up Lauklines

Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 717 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 658 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 144 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.