Sykkel utleie "Fly and Bike" - Tromsø Outdoor

Adresse: Sjøgata 14 Tromsø Vis kart

Adresse: Sjøgata 14 Tromsø

Tromsø Outdoor er et aktivitets og utleie senter lokalisert i Tromsø sentrum. Vi tilbyr et bredt utvalg av sykler, samt sykkelutstyr for alle slags sykkelentusiaster. Vi har by-, terreng og trekking sykler, tandem, barn / ungdoms sykler, barn- og lastevogner og vanntette poser.

Du trenger ikke å være en ekspert og bruke timer på planlegging - Tromsø Outdoor personalet kan hjelpe deg i valget av riktig sykkel. Sykler til leie: Sykkelen som blir bestilt for deg er Merida Speeder T2-D eller Merida Finse1222 Lite. De er begge utstyrt med gjørme fendere og bagasjehylle, og er det perfekte valget for begge: kort tur rundt i byen og ukestur langs Nord Norsk kysten.
Lowriders (feste for poser på forhjulet), poser og vogn kan bestilles på forespørsel. Når du leier sykkelen, kan du også få en hjelm, reparasjons-sett, nødvendige nøkler for justeringer, utskifting rør, pumpe, lys montert på hjelmen og refleksvest. Hvis du ta med sykkel sko med deg, vil vi sette pedalene som ønsket (spd eller spd-sl).
Du må oppgi din høyde så at vi kan velge riktig sykkel for deg.
Syklene kan hentes på vår utleie senter i midten av Tromsø på Sjøgata 14, 10 minutter med buss fra flyplassen. Alternativt levering til flyplassen kan ordnes (ekstra avgift på 100 kroner for levering og kr 100, - for henting av hver sykkel). For leveringen må du ringe +47 975 758 75 eller sende en e-post, senest 2 dager i forveien til [email protected]

Hvis du er usikker på hvilken rammestørrelse du trenger, sjekk www.merida-bikes.com/en_int/bike/frame-size-calculator eller ta kontakt med oss.

Vis mer

Om denne aktiviteten