Sykkel utleie "Fly and Bike" - Tromsø Outdoor

Adresse: Sjøgata 14 Tromsø Vis kart

Adresse: Sjøgata 14 Tromsø

Tromsø Outdoor er et aktivitets og utleie senter lokalisert i Tromsø sentrum. Vi tilbyr et bredt utvalg av sykler, samt sykkelutstyr for alle slags sykkelentusiaster. Vi har by-, terreng og trekking sykler, tandem, barn / ungdoms sykler, barn- og lastevogner og vanntette poser.

Du trenger ikke å være en ekspert og bruke timer på planlegging - Tromsø Outdoor personalet kan hjelpe deg i valget av riktig sykkel. Sykler til leie: Sykkelen som blir bestilt for deg er Merida Speeder T2-D eller Merida Finse1222 Lite. De er begge utstyrt med gjørme fendere og bagasjehylle, og er det perfekte valget for begge: kort tur rundt i byen og ukestur langs Nord Norsk kysten.
Lowriders (feste for poser på forhjulet), poser og vogn kan bestilles på forespørsel. Når du leier sykkelen, kan du også få en hjelm, reparasjons-sett, nødvendige nøkler for justeringer, utskifting rør, pumpe, lys montert på hjelmen og refleksvest. Hvis du ta med sykkel sko med deg, vil vi sette pedalene som ønsket (spd eller spd-sl).
Du må oppgi din høyde så at vi kan velge riktig sykkel for deg.
Syklene kan hentes på vår utleie senter i midten av Tromsø på Sjøgata 14, 10 minutter med buss fra flyplassen. Alternativt levering til flyplassen kan ordnes (ekstra avgift på 100 kroner for levering og kr 100, - for henting av hver sykkel). For leveringen må du ringe +47 975 758 75 eller sende en e-post, senest 2 dager i forveien til [email protected]

Hvis du er usikker på hvilken rammestørrelse du trenger, sjekk www.merida-bikes.com/en_int/bike/frame-size-calculator eller ta kontakt med oss.

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

 • Bysentrum
  Tromsø City Centre, Main Square 0,2 km
 • By
  Tromsø busstasjon, Prostneset 0,2 km
 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 561 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 289 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 632 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.