Havørn, fisk, midnattssol tur & overnatting i Lyngen – Green Gold of Norway

Vis kart

Francisco henter og kjører deg til Green Gold Villaen i Lyngen, dette er startpunktet for havørnsafari, fiske- og midnattssolturer med båt, bil og til fots. Varighet: 24 timer

Francisco henter og kjører deg til Green Gold Villaen i Lyngen, dette er startpunktet for havørnsafari, fiske- og midnattssolturer med båt, bil og til fots. Overnatting og alle måltider er inkludert. Programmet varer i 24 timer.

Inkludert: Transport, overnatting, alle aktiviteter (bare gjester med gyldig båtførersertifikat kan leie båter) og alle måltider
Varighet: 24 timer
Antall deltagere: 2-4
Vanskelighetsgrad: Lett / Alle

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 7872 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 7875 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 788 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 848 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 18 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.