Fjords View Excursion - Dagstur – GuideGunnar

Adresse: Guides Central, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Guides Central, 9008 Tromsø

Opplev nordnorsk landskap og rå skjønnhet i det arktiske miljøet på denne komfortable kjøreturen til det dramatiske landskapet på Kvaløya. Du vil få en vakker utsikt over fjorder og skjærgård, og du får nyte utsikten til Håja, øya som var inspirasjonen for arkitekt Hovig sin Ishavskatedral.

Følg med på en vakker kjøretur til yttersia av Tromsø. Nyt roen og rå skjønnhet i det arktiske miljøet på denne komfortable kjøreturen rundt hele Kvaløya. I dette varierte landskapet vil du oppleve dype fjorder og utsiktsplatåer med 360° panoramautsikt. Vi passerer bl.a. Kattfjordeidet, tar en tur til Sommarøy, samt svinger innom de gamle helleristningene ved Rystraumen.
GuideGunnars Fjords View Excursion er en av høydepunktene for ditt Tromsø besøk.

Inkludert: Guide, transport, varm kjeledress og vinterstøvler (vinter), hjemmelagde lefser, varm solbærsaft og vann. Gratis bilder og en Google Map link, som viser turen til din e-post. Retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 5-7 timer
Antall deltagere: 1-14
Vanskelighetsgrad: Lett / Alle
Avgangstid og sted: kl. 09:00 på Guides Central, Sjøgata 29

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 546 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 615 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 292 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.