Gorsabrua & Lyngsalpene – GuideGunnar

Adresse: Guides Central, Tromsø 9008 Vis kart

Adresse: Guides Central, Tromsø 9008

Mellom Barentshavet og Finlands høyeste fjell, er det Gorsajuvet i Kåfjorddalen som er blant de dypeste i Nord-Europa. GuideGunnar tar deg med til Gorsabrua, like ovenfor Gorzifossen som stuper 140 meter i fritt fall ned i dypet.

Underveis til Gorsabrua vil vi krysse Lyngen med to ferjer, og det blir mange stopp for fotomuligheter i det spektakulære landskapet i Lyngsalpene. Opp fra Kåfjord bestiger vi serpentinveiene. Det blir lunsj i det fri. Gåtur til Gorsabrua: 1,8 km per vei

Inkludert: Guide, transfer (150 km per vei, inkl. to fergeoverfarter), lunsj, varm drikke, lefse, bilder fra turen og en Google Map link, som viser turen til din e-post. Retur til ditt hotell i Tromsø.
Varighet: 10 timer
Antall deltagere: 2- 8
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted: kl. 09:00 på "Guides Central", Sjøgata 29

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 291 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 544 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 614 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.