Sommernattstur med Kajakk – Tromsø Villmarkssenter

Vis kart

Midnattssolen speiler seg i stille vann og lyden av hekkende sjøfugler fyller ørene idet kajakken din glir lydløst gjennom vannet. Dette er essensen av friluftsliv.

Midnattssolen speiler seg i stille vann og lyden av hekkende sjøfugler fyller ørene idet kajakken din glir lydløst gjennom vannet. Dette er essensen av friluftsliv. Vi starter med en kajakktur (4-6 timer) på kvelden før vi slår leir på et vakkert sted langs Kvaløyas kyst. Ved leiren kan vi fiske, ta bilder eller sitte i stille meditasjon mens bølgene slår innover fjæra. Som vanlig på lyse sommernetter er det helt valgfritt å sove.
Mandag, fredag
Ta med: Varme klær, regnklær, solbriller, joggesko og ekstre klesskift.
*Midnattssol fra 18.mai til 25.juli

Inkludert: Guide, transport (15-30 min per vei), overnatting under åpen himmel eller i lavvo, kajakkutstyr, alle måltider
Varighet: 15 timer
Antall deltagere: 2-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted: kl. 18:15 på Radisson Blu Hotel

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 7872 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 7875 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 148 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 654 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 713 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.