Tur til isbre i Lyngsalpene - Aurora Alps

Dato: Onsdag 4 okt 2017 - mandag 30 okt 2017 Vis kart

Ingen besøk til Lyngen Alps vil være komplett uten å oppleve minst en av de mange isbreer, nært og personlig. Det er her du kan forstå og se på naturens evne til å skape og ødelegge hele landskap.

En flott vandring fra fjord til fjell og isbre. Vi går 400-500 m ut på breene i et sikkert område og prøver å finne is-sprekkene som har dannet seg gjennom generasjoner. Informasjons skilt langs veien hjelper deg å oppdage flora og fauna som er unik for breområder samt gi deg et innblikk i lokal historie. Du kan også følge isbreens retrett de siste 20-årene. Ta med gode sko, passende klær, ryggsekk med din egen mat og drikke.
Det er spennende å vandre rundt på breen med ulike sprekker og vann som smelter og til tider så ser du også den fargen som er spesiell for mange breer - isblått. Sikkerheten settes høyt så vi går med brodder, seler, bretau og staver. Turen blir ledet av brefører.
Mandag, onsdag, fredag

Inkludert: Guide, transport (90 min hver vei) isbrodder, seler og bretau.
Varighet: 9,5 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Middels

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 167 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 643 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 698 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.