Fototur – Enjoy the Arctic

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Det nordnorske landskapet kan tilby de mest fantastiske fotografiske motiver, som sjarmerende fiskevær, gamle kaier og fyr, fjell og fjorder og et rikt dyreliv.

Vi tar deg med på fotosafari til de mest interessante steder. Andrei er en erfaren fotograf, og kan lære deg fotografering dersom du er nybegynner, eller hvordan du best kan utnytte landskapet hvis du er litt mer erfaren
fotograf. Gratis wifi i bilen

Inkludert: Guide, transport, varm drikke, snacks, varmt måltid, kamerastativ, bilder fra turen, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 5-6 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Lett / Familie
Avgangstid og sted: kl. 10:00 eller kl. 20:00 på ditt hotell i Tromsø

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 7872 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 7875 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 840 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 22 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 781 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!