Havfugler, sel og museums besøk inkludert RIB-båt tur – Sommer - Tromsø Friluftsenter

Vis kart

Bli med oss ut i RIB båt og se fuglelivet som finnes i de arktiske strøk. Vi starter turen med et museum besøk for å få informasjon om fuglene vi har her i nord før vi går ombord i RIB-båt, nå skal vi ut å speide etter fugle liv og vakkert landskap.

Kombiner to fantastiske opplevelser! Vi starter turen på Tromsø Museum hvor du vil bli vist rundt ved fugle monteret. Deretter setter vi kurs med RIB-båt ut mot Rystrømmen som er kjent for sitt rike fugleliv, kanskje finner vi noen av artene! Vi ser ofte seler, niser, og den fantastiske havørna. Husk å ta med kameraet da dette er turen som vil gi deg fantastiske bilder og et vakkert minne å ta med deg hjem.
Ta med varme klær.

Avgangstid og sted: kl. 13:30 utenfor Scandic Ishavshotel
Inkludert: Guide, flytedress, museumsbillett
Varighet: ca. 3 timer
Antall deltagere: 4-30
Vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 346 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 459 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 523 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.