Hval safari til Skjervøy- med katamaran og Marinebiolog - Tromsø Friluftsenter

Dato: Søndag 3 des 2017 - onsdag 31 jan 2018 Vis kart

Hval safari med katamaran, bli med å se vakre nordnorsk natur badet i det arktiske lyset, vi setter kursen mot Skjervøy hvor vi kan se spekkhogger og Knølhval.

Gleden og utfordringene med å jobbe blant natur og dyreriket er at vi konstant må følge dems måte å leve på .. om det gjelder nordlys eller hval.
Vi har dessverre måttet forandre vårt fantastiske produkt for å kunne føye oss etter hvalens migrerings mønster, rett å slett for å kunne gi deg deg som du kom for- Å se hval.
Silda er Hvalens foretrukne kilde til mat, og i år har silda endret sin retning mot skjervøy i stede for Tromsø. All forekomst av hval finnes rundt skjervøy.
Dette har ført til at vi beklageligvis har måttet endre på hele vårt hval produkt. Skjervøy er et lite tettsted nord vest for Troms 2,5 times kjøretid med båt, og 4 timer med buss. Vinter tid kan en slik tur med buss både oppleves som slitsom og vanskelig å vinter veier, så vi har valgt og hente inn en katamaran som vil kunne få dere til skjervøy på mest komfortabel måte.

Det betyr selvsagt også at vi må gå bort i fra hva vi tror på- små grupper, med få folk.. rett å slett fordi vi har problemer med å finne en passende båt som kan gå fort nok, samtidig som den er stor nok for å håndtere været som kan oppstå i arktiske områder.

Ms Tidelyn er en flott katamaran med stor uteplass foran og oppå båten med plass til 125 mennesker. Vi skal farte med 25 knop mot skjervøy, og dette vil ta 2,5 time hver vei. Når vi er ankommet skjervøy vil vi på best mulig vis gi dere den opplevelsen dere så gjerne ønsker og vi skal gjøre alt vi kan for at dere skal ha en hyggelig tur. Deres sikkerhet er prioritert først, i tillegg til en magisk opplevelse.

Vi håper at dere tar turen med oss slik at vi sammen kan skape minner som vil vare hele livet.
NB: Jula kan vi ikke garantere Marinebiolog ombord. Vi anbefaler å ta sjøsyke tabelett før turen

Inkludert: Guide, varm drikke, kjeks
Varighet: 5-7 timer
Antall deltagere: 6-90
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 08:30 Scandic ishavshotel

Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 171 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 694 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 639 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!