Nordlysjakt med nordnorsk sjarm - Tromsø Friluftsenter

Dato: Søndag 19 nov 2017 - torsdag 29 mar 2018 Vis kart

Bli med oss på tur og opplev ekte nordnorsk gjestfrihet mens vi jakter på nordlyset. Vi vil gjøre vårt beste for å finne den beste plassen for nordlyset denne kvelden.

Vi henter i Tromsø i minibuss og tar deg med på en ekte nordlys jakt. I forkant har vi gjort forarbeid slik at vi vet hvor det blir best sjanse å se nordlyset denne kvelden. Om det så kreves så kjører vi til Finske grensen.
I løpet av kvelden vil guiden fortelle deg om nordlyset, både forskning, sagn og myter.
Vi vil hjelpe deg med ditt kamera slik at du kan ta egne bilder, og vi tar også profesjonelle bilder av deg med vårt kamera som vil være tilgjengelig for nedlasting.

Om været er bra så vil vi besøke vår basecamp som har stor lavvo med bål hvor vi kan gå inn og varme oss og grille marshmallows.

I noen få tilfeller vil sjansen for en klar himmel være så liten at vi vil anbefale deg å endre til en annen dag, eller få pengene tilbake. Da vil dette bli gjort ved oppmøte før turstart (NB! Ledig tur dagen etter kan ikke garanteres).

Inkludert: Guide, transport, varmedress, varm drikke, kake, bilder fra turen, aurora portrett, kamerastativ
Varighet: 5-6 timer
Vanskelighetsgrad:Lett
Antall deltagere: 2-16
Avgangstid og sted: kl. 19:15 på Scandic Ishavshotel

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 635 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 690 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 174 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.