Nordlys overnatting i Lavvo - Tromsø Friluftsenter

Vis kart

En overnattingstur under nordlyset for de som liker å overnatte utendørs, utforske naturen og omgi seg med vakkert landskap. Overnattings skjer i en trelavvo uten strøm, men med en ovn som holder deg varm

Utforsk området om dagen og finn det beste stedet å være for å jakte på nordlyset om kvelden og natten. Hvis vi har en annen tur samme kveld er du velkommen til å være med oss i den store lavvoen. Og teste gjerne ut akebakken - vi har akebrett. Når du bestemmer deg for å få litt søvn har du en varm og god sovepose på toppen av reinsdyrskinn.
Kveldsmat består av Biddos, en tradisjonell samisk suppe av grønnsaker og reinkjøtt og om morgenen bilr det servert en tradisjonell norsk frokost. Enkle toalettforhold og ingen dusjmuligheter.

OBS! Overnattingen passer best for en familie eller gode venner da det bare er en lavvo tilgjengelig.

Inkludert: Transport (40 min hver vei), overnatting, sovepose, to måltider, hakkebrett
Varighet: 18 timer
Vanskelighetsgrad: Lett
Antall deltagere: 1-4 (Kun én familie /gruppe)
Avgangstid og sted: kl. 19:15 på Scandic Ishavshotell

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 632 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 175 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 688 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.