Privat Fjord / Midnattsol Tur - AuroraPhotoGuide

Adresse: Skippergata 18B, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Skippergata 18B, 9008 Tromsø

Vi kjører i en vakker natur, og vi vil gjøre flere stopp, slik at du kan ta bilder av den fantastiske naturen. Du kan gå på stranden og se utover Nordsjøen hvor neste stopp er Nordpolen. Om kvelden er det mulighet for å se midnattsolen. Kanskje vi er heldige og vil se reinsdyr og elg under turen.

Privat turen koster NOK 7.000,- for en tur fra 1 til 8 pax. Vi kjører ca 120 km. Vi møtes og kjører fra et hotell eller et annet sted praktisk for deg i sentrum av Tromsø. Drop-off tilbake på møtestedet. Dersom du har spesielle ønsker angående avgang, eller hvis du ønsker en lengre tur, kan du ta kontakt. Avgangstidspunkt kan være mellom kl 10:00 til kl 22:00
Har du spesielle ønsker eller er flere enn 8 personer kan vi ”skreddersy” en tur til deg!


Inkludert: Guide, transport, varm drikke, kjeks, ekspedisjonsmat (vegetar på forespørsel), bilder fra turen, pick-up og retur til ditt hotell i Tromsø
varighet: 4-5 timer
Antall deltagere: 1-8
vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 7872 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 7875 km
Rom & Leiligheter

Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet - Local Living

Avstand: 321 meter
Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet. Denne nyrenoverte leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt opphold i Tromsö. Her er det plass til syv gjester.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 156 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 207 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.