Hundesledeekspedisjon – to dager – Tromsø Villmarkssenter

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Bli med på en todagers ekspedisjon i arktiske strøk og kjør ditt eget hundespann. Jakt på nordlyset og dyrelivet. Sov i telt.

Før ekspedisjonen starter får du en full introduksjon i hundekjøring og sikkerhet av guiden som skal være med på turen. Avhengig av vær og vind tar det 5 til 8 timer å komme fra til plassen hvor vi slår leir for natten. Du må ta vare på hundene før du setter opp din egen camp. Forhåpentligvis kommer nordlyset! Etter frokost dagen etter går turen videre opp på fjellet og du kan nyte utsikten over de lange fjordene og fjellene som omkranser Tromsø. Det er også store muligheter for å møte på dyrelivet underveis som reinsdyr, elg og fugler. Rundt klokken 17:00 returnere vi til senteret hvor det blir servert middag (Bidos) med kaffe og kake til dessert i lavvoen. I løpet av todagers ekspedisjon vil du lære om hundekjøring. Ingen tidligere erfaring trengs, men du må være i fysisk god form. Huskyene våre elsker mennesker så du vil garantert få noen firbeinte venner i løpet av turen!

Vi kjører ekspedisjonene på faste dager i løpet av vinteren. Turen krever fysisk god form!

Minimum 2 personer, er du alene ta kontakt så finner vi en ekspedisjon til deg.

Inkludert: Guide, transport (25 min hver vei), alle måltider, varme klær, varm drikke, campingutstyr
Varighet: 2 dager, 1 natt
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Medium
Avgangstid og sted: kl. 09:45 på Radisson Blu Hotel

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 146 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 656 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 716 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.