Hundesledeekspedisjon – én dag - Tromsø Villmarkssenter

Vis kart

Selve hundekjøringen er rundt 5-6 timer og du kan nyte nydelig natur med muligheter for å se dyreliv som reinsdyr, elg og fugler. Du vil oppleve lange fjorder og fjellene som omkranser Tromsø.

Under ekspedisjon får du snacks, men når vi kommer tilbake til senteret venter en varm lavvo og vi serverer deg middag (Bidos) reinsdyrkjøtt med grønnsaker med kaffe og kake til dessert. I løpet av dette 8 timers programmet vil du lære om hundekjøring. Ingen tidligere erfaring trengs, men du må være i fysisk god form. Vi kjører ekspedisjonene på faste dager i løpet av vinteren, trykk på “book now” knappen for å se en detaljert oversikt. Om du ønsker å komme en annen dag, bare ring oss!

Ta med: Ullundertøy, solbriller.

Inkludert: Guide, transport (25 minutter per vei), alle måltider, hundekjøring, uteklær.
Hundesledekjøring: 5-6 timer
Varighet: 8 timer
Vanskelighetsgrad: Middels
Antall deltagere: 2-4

Oppmøtetid og sted: kl. 09:35 på Radisson Blu Hotel
Avgangstid og sted: kl. 09:45 på Radisson Blu Hotell

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 714 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 148 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 655 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!