Den komplette nordlysopplevelse - Arctic Experience

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Onsdag 15 nov 2017 - fredag 30 mar 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Bli med på jakt etter et av naturens største fenomener: Nordlyset! Ved hjelp av en lokal guide og profesjonell fotograf, født og oppvokst i Nord-Norge, vil du bli tatt med på jakt etter et av naturens mest spektakulære syn: Nordlyset.

Du vil få opplæring i å ta bilder av nordlyset (hvis kameraet ditt har de nødvendige justeringsmuligheter), og du vil også få ditt eget portrettbilde under nordlyset, tatt av en profesjonell fotograf + masse andre bilder fra turen, helt gratis. Fysikken bak nordlyset, samt lokal historier og overtro knyttet til dette: Alt dette vil bli fortalt deg av den lokale guiden. Og: Hvis forholdene ligger til rette for det, vil du også være i stand til å faktisk høre nordlyset ved hjelp av en VLF-radio!
PS: Hvis du liker en personlig atmosfære, en kunnskapsrik og dedikert guide eller følelsen av å være sammen med venner istedenfor på en guidet tur, da er denne turen perfekt for deg

Inkludert: Guide, transport, kamerastativ, bål, varm drikke, suppe, kake, varmedress, hot drinks, fotposer, bilder fra turen, aurora portrett, retur til ditt hotell/overnatting i Tromsø
Varighet: 5-8 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted: kl. 19:00 på Tromsø turistinformasjon

Show more

Den komplette nordlysopplevelse - Arctic Experience

Occasions

Date Time Location    
13 Des
Onsdag 13 des 2017 17:30  
15 Des
Fredag 15 des 2017 17:30  
18 Des
Mandag 18 des 2017 17:30  
20 Des
Onsdag 20 des 2017 17:30  

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 4 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 779 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 26 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 838 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.