Daglige fisketurer – Sjøtun Brygge

Adresse: Sjøtunvegen 481, 9108 Kvaløya Vis kart

Adresse: Sjøtunvegen 481, 9108 Kvaløya

Bli med vår meget erfaren skipper, Chas Walker, med "The Lady Elsie" på en guidet fisketur rundt det rike havfiske i Kattfjord eller på det åpne havet.

Basert på den historiske bryggen, Sjøtun Brygge, vil Chas ta deg rundt øyene og fjordene i og rundt Sommarøya, Håja, Bjørnøya og Tussøya som antas å være noen de beste fiskeplassene i Nord-Norge - et paradis for en hver fiskeinteressert. Hele området er velsignet med en overflod av torsk, sei, hyse, steinbit, hvitting, uer, rødspette, kveite med mer !

Våre turer starter på Sjøtun Brygge, bare 40 minutter fra Tromsø, og vi tar maximum åtte personer per tur for å sikre gjestene den aller beste fiskeopplevelsen.

Med sine 30 års lange erfaring med fiskeguiding, samt lokalkunnskaper, vil Chas ta deg med til de beste fiskeplassene i området. Prisene inkluderer alle fiskeutstyr, flytedrakter, hansker, hatter og støvler og varm drikke i løpet av turen.

Show more

Om denne aktiviteten

 • Telefon
  +47 450 89514
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert
 • Prisinformasjon
  4-timers tur: NOK 1.250 per person 6-timers tur: NOK 1.500 per person 8-timers tur: NOK 1.800 per peson

Avstand

 • Ferge
  Brensholmen 10 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 26 km
 • Bysentrum
  Tromsø City Centre, Main Square 27 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 26,8 km
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet - Local Living

Avstand: 27,1 km
Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet. Denne nyrenoverte leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt opphold i Tromsö. Her er det plass til syv gjester.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 27,1 km
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!