Aurora Tour – Din Nordlysguide i Tromsø

Vis kart

Måtte Nordlyset være med Deg! Bli med på en nordlysjakt som varer i 5-7 timer. Vi kjører deg utenfor Tromsø for å finne de beste forholdene. Din guide vil hjelpe deg med kamera innstillinger og ta bilder av deg med nordlyset i bakgrunnen.

Hvis det er godt vær, vil vi spise varmmaten rundt et bål, med marshmallows for dessert. Bilder fra turen får du på epost, du kan få fotostativ hos oss og varmedress hvis du er kald, alt dette er inkludert i prisen. Guiden skal også forklare hvordan du kan fotografere nordlyset med ditt kamera. Dette er en jakt og noen ganger, kan det bety mange timer med kjøring. Først og fremst så letter vi etter klart himmel, og om vi kan velge, så drar vi til steder med vakker natur og minst mulig vind og kulde. Er været bra så er vi ute lenge og koser oss med bålet.

Inkludert: Guide, transport, varmt måltid, varm drikke, varmedress, fotostativ, hodelykt, refleksvest, bilder fra turen, aurora portrett, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 5-7 timer
Antall deltagere: 2-7
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 19:00 på Clarion Collection Hotel With

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 594 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 528 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 283 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.