Presis Tapas

Adresse: Storgata 36, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Storgata 36, 9008 Tromsø

Presis Tapas fokuser på å være et uformelt spisested med store smaker og enkel service. Interiøret holder en avslappet stil, og atmosfæren er like avslappende som de ansatte. Men på kjøkkenet tas alt på alvor. Det serveres en blanding av tradisjonell spansk tapas og nordnorske råvarer som gravet reinsdyr, kongekrabbe og klippfisk. Presis er stedet å gå etter en dag fylt med opplevelser.

Den mektige opplevelsen av god smak kan noen ganger bli litt for mye, så mye at man ønsker å kunne ta bare litt av alt. Man vil drømme seg bort, le med venner og la seg forføre. Joda, tapas er sånn passe spansk. Vi har tatt en spansk en, og formet vår egen, helt uten å spørre. Smaken av tundraen i Finnmark er tilstede, så vel som smaken av geiter fra de Franske alper og fisk fra Nordsjøen. Selv om råvarer fra fjerne himmelstrøk benyttes når det trengs, vil vi helst være på fornavn med våre lokale leverandører. Tromsø ligger i senter for et utgangspunkt for råvarer som er helt unikt. Fisken, lammene, skjellene og grønnsakene har så god plass å boltre seg på at det er lykkelig mat du får servert.

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
 • Havn
  Tromsø Cruise Port, Prostnestet 0,3 km
  Breivika Cruise Port, Tromsø 4 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 922 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 996 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 302 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.