Enjoying the view from the Sherpa stairs

Som agent kan du sende forespørsel om tilgang til Visit Tromsøs agent booking system, og booke direkte. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter med lavere kostnad. 
 
Visit Tromsøs agent booking løsning (av Citybreak) er enkel å bruke. Gå til https://agent.citybreak.com/, bruk din agent log-in og få tilgang til aktiviteter, overnatting og arrangementer i Tromsø-regionen.

Vårt agent booking system tilbyr følgende:
•    Tilgang til direkte booking av aktiviteter fra et bredt spekter av våre leverandører
•    Produktinformasjon og beskrivelser
•    Provisjon på salg
•    Tilgang til aktivtet og overnattings leverandører
•    Kvalitetsprodukter godkjent av Visit Tromsø, offisielt destinasjonsselskap i Tromsø-regionen
•    Enkelt faktura system

Be om agent log-in

Send forespørsel til [email protected] for å få tilgang til vår agent booking plattform.

Når forespørselen er sendt vil vårt team sende deg en samarbeidsavtale og alle nødvendige log-in detaljer til ditt firma. Teamet vil hjelpe deg med spørsmål du måtte ha i forbindelse med dette og vi hjelper deg mer enn gjerne ved å dele vår kunnskap om destinasjon Tromsø og mulighetene her.
 

Hvem er gjesten din?

©
Vegard Stien
Family enjoying themselves at Tromsø Camping

Vi tror at enhver tur til Tromsø blir bedre når vi vet mest mulig om å gjestene våre og hva de ønsker å oppleve her. Som et resultat av dette har vi delt opp våre turanbefalinger til den spesifikke gjesten.

Vi vet at mange kommer til Norge på grunn av naturen vår, men det er viktig å huske på at det er flere måter å nyte den. Skal naturen være en ramme for minner du skaper med familien, eller når du går gjennom byens mindre kjente gater; eller er naturen bakgrunn for gammel kulturhistorie mens du ser for deg hvordan det ville ha sett ut her i gamle dager. Er naturen hovedgrunnen til hvorfor du besøker oss, i det du blir guidet langs stier i vakkert terreng, eller ønsker du å klatre de høyeste fjelltoppene? Uansett grunn så gleder vi oss til å hjelpe deg med å sikre den beste opplevelsen til dine gjester.