Person ser på en hval
©Guri in London

Bølgebrytende seiling med Brim Explorer

Opplev Tromsø fra sin beste side – sjøsiden! 

Med Brim Explorer får du oppleve Tromsø og landskapet rundt fra havet, i en båt med hybrid-elektrisk motor. Ute på dekk kan du nyte den arktiske friske og rene luften, og blir du kald kan du varme deg innendørs i den romslige salongen med panoramavindu. Et deilig avbrekk, her er det ingenting du skal rekke. Bli med om bord og nyt utsikten.

3 bølgebrytende turer som du kan velge blant:

 1. Stille hvalsafari
  Få minner for livet ved å oppleve disse majestetiske dyrene i sitt naturlige element, omgitt av et unikt arktisk vinterlandskap. Takket være den stille elektriske motoren, blir det minimalt forstyrrelser på naturen og hvalene.
   
 2. Middagscruise i nordlys
  Nyt et velsmakende måltid mens du lærer om lokal historie, dypets mysterier og det idylliske landskapet rundt oss. Er du heldig får du kvelden krydret med naturens egne oppvisning; det dansende nordlyset.
   
 3. Arktisk fjordcruise
  Seil inn i det vakre landskapet som omgir Tromsø, og lær om vår lokale kultur, historie og natur. Takket være båtens undervannskamera, får du også studere hva som foregår under havoverflaten. Den varme salongen med panoramavinduer gjør at du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte utsikten underveis. Arktisk fjordcruise inkluderer et stopp på et gammelt fiskeanlegg hvor du får vite mer om våre kysttradisjoner.

Velkommen ombord!