Waitress smiling while holding out a tray of tapas
Chef preparing trays of tapas
Delicatessen Tromsø seatings
The kitchen crew at Delicatessen Tromsø
People eating at Delicatessen Tromsø with a view.

Delicatessen Tromsø

Delicatessen Tromsø er en spansk tapasrestaurant med flott beliggenhet ved kaipromenaden på Vervet. Restauranten er stor og luftig med en vennlig, uformell og sydende atmosfære.
Vi bruker både spanske og lokale råvarer for å gi deg det beste fra Spania, i små og middels store porsjoner som er perfekte å dele. Fisk og sjømat med en frisk Albariño, spekemat med en tørr sherry, et glass tradisjonell Rioja eller en sprudlende Cava – variasjonene er uendelige!

Restauranten holder åpent både for middag og lunsj, og mandag til lørdag har vi mettende salater og sandwicher på lunsjmenyen i tillegg til tapas. Om du vil bestille mat til et selskap i Tromsø tilbyr vi også catering. Velg mellom tapasmeny eller matkasser med vakuumpakkede spanske råvarer som enkelt tilberedes hjemme.

Som Norges første tapasbar har Delicatessen lang erfaring med å finne de beste smakene Spania har å by på, både i glasset og på tallerkenen. Vi har blant annet introdusert en rekke spanske råvarer for det norske markedet; som Pimientos de Padrón, Iberico-kjøtt og den søte tomaten Kumato. Kvalitet er selve kjernen i alt vi serverer, og Delicatessen Tromsø sin kjøkkensjef Matteo passer på at vi alltid holder høyeste klasse. Dette, kombinert med vennlig og engasjert personale, gjør Delicatessen til en unik opplevelse for alle som besøker oss.

Delicatessen Tromsø kan ta imot både små og store selskap, og ønsker du en mer privat middag har vi et Chambre separée med plass til drøyt 30 personer. Dette selskapsrommet er perfekt for vennegjengen, kollegaene eller storfamilien som vil samles for en sosial og hyggelig middag.

Velkommen til Delicatessen – et lite stykke Spania i Tromsø!

Delicatessen holder til i Tromsøs nyeste bydel.
Les mer om Vervet her.
Address: Nordøstpassasjen 37, 9008 Tromsø
Phone: +47 35104740
Email: