Husky, guide og slede
Husky kos
Husky, slede og telt
Telt og soveplasser
Inne i telt
Huskier
Inne i telt
Husky og guide
Nordlys
Husky

Eksklusiv overnatting med sledetur

Kvaløya Husky

Denne turen utføres av Kvaløya Husky. La oss ta deg med i hundeslede, ut i naturen på Kvaløya. Her kan du nyte en natt i vill natur og overnatte i vår Arctic Gamme.
Denne sesongen tilbyr vi en spesiell overnattingstur der du og din partner kan nyte hverandres selskap i vill natur på Kvaløya. Dere vil bli hentet i Tromsø sentrum og transportert til vår kennel i Straumsbukta (45-minutters kjøretur). Her vil dere få varme klær før dere blir transportert i hundeslede av en av våre profesjonelle hundekjørere. Hundene vil ta oss med til vår Arctic Gamme som er plassert ute i naturen. Gammen er plassert et par kilometer fra kennelen, bort fra sivilisasjonen, som vil si at det ikke vil være noen andre i nærheten uten om vår ansatt. Når dere har ankommet Gammen vil dere ha hele natten til å ta inn omgivelsene. Om vi er heldige vil nordlyset komme fram. Dersom himmelen er klar vil vi ha perfekte vilkår til å se det, da Gammen er plassert i et område uten lysforurensning fra bygd og by. Kanskje vi også får sett ville dyr som elg, reinsdyr, hare, rev, rype og ørn.

En liten stund etter ankomst så vil vår ansatt servere middag, som dere kan nyte enten inne i Gammen eller rundt bålet utendørs. Middagen er preget av lokale ingredienser, og vil derfor variere med råvarenes sesong. Har du noen spesielle forespørsler eller allergier gi beskjed.

Om natten vil dere sove i våre vinter soveposer oppå reinskinn. Reinskinn er et av de varmeste skinn som man kan sove på, fordi de har naturlig isolasjon. Gammen er oppvarmet av en vedovn, som varmer opp rommet på minutter.

Frokost vil bli servert kl 09:30 AM, og deretter vil vi pakke sakene våre og reise tilbake til kennelen. På kennelen får dere muligheten til å skifte tilbake før vår sjåfør tar dere med tilbake til Tromsø sentrum.

På denne turen så er overnatting i vår Arctic Gamme, transport, hundesledetur, sovepose, varme vinterklær, middag og frokost inkludert. Det er anbefalt å ta med ullundertøy (baselag, langermet), genser (ull eller fleece), ullsokker, votter, lue, ønsket snacks og vannflaske.

OBS: Vår hundekjører vil alltid være i nærheten, slik at dere ikke blir levnet alene i vill natur. Han/hun vil sette opp telt 20-50 meter fra Gammen, slik at dere får privatliv​, men den ansatte er tilgjengelig for å hjelpe gjennom hele oppholdet.

Det er ikke anbefalt å booke denne aktiviteten om du sliter med ryggsmerter, epilepsi, hjerte problemer eller om du er i de senere stadier av graviditet.

På denne aktiviteten booker man gammen per natt, og prisen tilsvarer 1 rom for 1-2 personer. Har du noen spørsmål eller spesielle forespørsler ta kontakt!

Inkludert: overnatting i Arctic Gamme, transport, hundesledetur, sovepose, varme vinterklær, middag og frokost.
Ta med deg: ullundertøy (baselag, langermet), genser (ull eller fleece), ullsokker, votter, lue, ønsket snacks og vannflaske.
Avgangstid og sted: 06:00 PM (18:00) fra Radisson Blu Hotell Tromsø
Varighet: 18 timer
Vanskelighetsgrad: enkelt
Antall deltakere (min. – maks.): 1-2 personer (i en Arctic Gamme)
Address: Leirstrandvegen 227, 9106 Straumsbukta
Phone: 47481 65 718
Email: