CBIS 6643953
CBIS 6643961
CBIS 6643954
CBIS 6643959

Fjord cruise & kultur

Arctic Expedition

Denne turen utføres av Arctic Expedition. Er du klar for å seile på vinterfjorden i Nord-Norge, og lære om lokal historie og kultur?
Det er noe magisk med vinterlandskapet i nord. Dyreliv, fiske, aquakultur, bygder, arktisk vær og elementer, og ikke minst det arktiske fjordlandskapet. Vi avslutter båtturen med et besøk på Full Steam med en guidet tur gjennom den viktige historien om skreifisket, fra båt til eksport, tørrfisken og tranens viktige rolle, inkludert en smak av de gode råvarene!

De magiske vinterfjordene i Nord-Norge må oppleves. Bli med oss på fjordcruise i havområdene rundt Tromsø. Vi lover deg en flott båttur med fantastisk utsikt over byen, fjellene og fjordene. En utmerket måte å se det maleriske arktiske landskapet og de fantastiske naturomgivelsene utenfor bysentrum. I tillegg får du en guidet visning på ærverdige Bangsundbrygga og restauranten Full Steam.

Våre kunnskapsrike, engelsktalende guider og verter vil gi en introduksjon til lokal historie og kultur, vise dere presentasjoner om området, historien, dyrelivet og økosystemet i Arktis. Vi seiler der hvor været er best, for å være sikker på å gi deg den beste opplevelsen. Vi har 3 båter vi kan bruke, for å være sikker på at alle får plass, Leone, Strønstad og Aurora Explorer.

Velkommen til cruise på fjorden i varm og komfortabel båt. Avgang fra Tromsø sentrum, hver dag kl 09:00. Kle deg godt og ta med kamera. Det er kiosk ombord hvor du kan kjøpe mat og kald drikke.

Husk at været i nord kan være røft enkelte dager. Om du pleier å bli sjøsyk anbefaler vi deg å ta med reisesyketabletter.

Periode: 5. desember – 12. april
Avgangstid og sted: hver dag kl 09:00 fra kaia ved Kystens Hus, Stortorget 1
Varighet 5-7 timer
Inkludert: Transport, redningsvest, varm drikke, kjeks, kjeledress, besøk til Full Steam restaurant / museum med guidet tur om tørrfisk-kultur, smaking av kaviar og tørrfisk.
Ta med deg: varme klær, sko, lue og votter
Antall deltagere: 2-145
Vanskelighetsgrad: Lett/familievennligAddress: Strandveien 6, 9600 Tromsø
Phone: +47918 00 000
Email: