Fjord Excursion by RIB
Fjord Excursion by RIB
Fjord Excursion by RIB
Fjord Excursion by RIB

Fjord Excursion by RIB

Pukka Travels

Denne turen er utført av Pukka Travels. Å utforske de arktiske fjordene er en fantastisk opplevelse som bør oppleves når du er så langt nord. Vi har designet denne morsomme, adrenalinfylte turen som også inneholder sightseeing og historie.
Det er mye å utforske utenfor Tromsø og dyrelivet i fjordene er noe helt spesielt. Denne guidede turen er en rimelig, rask og spennende måte å se fjordene på sammen med en av våre erfarne skippere.

Tromsø er kjent for sin vakre natur, yrende marine dyreliv og vakre fjorder utenfor byen. Det som alle ikke er klare over at det er mange historiske punkter rundt Tromsøya, på denne turen kan du lære om vikinger og tidlig urbefolkning. Her har det mennesker levd og høstet av havet i over 10 000 år.

Denne turen er den perfekte kombinasjon av spenning og en kort intro til noen av de historiske hendelsene rundt Tromsø og ikke minst en sjanse til å oppleve dyrelivet i fjordene på nært hold. Med RIB som transportmiddel får du med deg de mest interessante stedene på en effektiv måte, samtidig som du får oppleve spenningen av å kjøre i opp til 45 knop. Vi ser ofte dyreliv som sjø-ørn, niser eller sel. Muligheten til å oppleve dette, i kombinasjon med høy fart og guider som alltid gir 100% av seg selv har gjort dette til en tur våre gjester har satt stor pris på.

Før turen er det oppmøte på vår basecamp i Kirkegata 1 i Tromsø sentrum. Her vil din skipper og guide finne frem riktig utstyr og vi gjør oss klare for turen med varme drakter, biller, og sko. Under turen vil det bli tid til å ta bilder og stille spørsmål når vi stopper ved forskjellige områder. Du vil ha ditt eget sete og skap til å oppbevare personlige eiendeler på turen. Etter turen møtes vi igjen i loungeområde for kaffe, te og kake.

Hva du kan forvente fra denne turen:
- Gøy kjøring, sightseeing og fart opp til 45 knop.
- Lær om urbefolkning og tidligere historiske hendelser i området
- Ta bilder og still spørsmål. Det er lagt opp til 4-6 stopp der guiden vil fortelle litt om stedet. Her får du sjansen til å stille spørsmål og ta bilder.
- Varme klær og alt sikkerhetsutstyr er selvfølgelig inkludert. Vi har også varme sko og briller for å sørge for at du er så komfortabel som mulig.
- Etter turen samler vi oss i vår varme lounge for kaffe, te og kake.


Inkludert: Guide, varme klær, snacks, kaffe og te
Ta med deg: varme klær etter værforhold
Varighet: 2 timer
Antall gjester: 6-12
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstider og sted: kl. 09:30 og kl. 12:00 fra Pukka Travels basecamp, Kirkegata 1, 9008 TromsøAddress: Prostneset, 9008 Tromso
Phone: +4799371010
Email: