Fjordcruise med bil og båt til Sommarøy inkludert varm lunsj

Laukvik Senja

Denne turen utføres av Laukvik Senja. Vi starter turen med bil fra Tromsø og kjører til vakre Sommarøy.
Dette er en perfekt familievennlig dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det unike arktiske lyset og naturen på en behagelig og avslappet måte. Sommarøy er et pulserende fiskesamfunn med sandstrender, øyer, holmer og bukter. Nyt spektakulær utsikt over det åpne havet, de bratte fjellene på Norges nest største øy Senja, og Håja som inspirerte formen til Ishavskatedralen.
Vi starter denne unike utflukten med bil fra Tromsø til vakre Sommarøy, og stopper underveis for å ta bilder, nyte naturen og prøve å få øye på dyr og fugler.
Ett av høydepunktene på turen er en times tur med båt (RIB) i Sommarøya's skjærgård. Vi vil navigere sakte og rolig mens vi tar bilder av vakker natur. Det er en stor bestand av havørn, så gjør kameraet ditt klart til å ta et spektakulært bilde av denne gigantiske fuglen.
Etter båtturen spiser vi lunsj på Sommarøy Arctic hotel og avhengig av hvilken dag du besøker, blir lunsjen selvbetjent fra en rikholdig buffét eller et utvalg av flere retter fra menyen. Vegetariske alternativer er alltid tilgjengelige.
Vi tar også en kjøretur innom vakre Ersfjorden.

Merk: Hvis båtturen må avbestilles på grunn av ekstreme vær- eller vindforhold, blir turen gjennomført som en fjordtur med bil, og hver deltaker vil motta en refusjon på 240 kroner.

Turprisen inkluderer transport, en times RIB-tur, engelsktalende guide, varm lunsj, varm drikke, flytedrakt, votter, balaclava og briller.
Ta med varme klær for å bruke under flytedrakten og varmt fottøy.
Varighet: 6-7 timer
Nivå: Enkelt / familie
Antall deltakere: 3-12
Avgangstid og sted: 10:00 utenfor Fokus Aurora Kino, Grønnegata 100, Tromsø
Pris: 1.490 kroner
Barn 6 -12 år: 1.250 kroner