Hav omgitt av snødekte fjell
Sandstrand
reinsdyr
Reinsdyrflokk på veien

Fjords and Arctic Nature Tour – Your Ultimate Fjords and Nature Experience

Tromsø Guide

Bli med vår lokalkjente guide og oppdag den vakre Kvaløya vest for Tromsø. Kvaløya har alt kysten kan by på med fjorder, fjell, vakre strender, villdyr, et rikt fugleliv og en fantastisk skue ut mot storhavet.
Den første historien til Tromsø startet her og over hele øya er det små tettsteder der kystfiskere fremdeles henter havets gull.

Turen tar oss sørover på Kvaløya der vi først stopper ved Hella hvor gamle hus fra Tromsø står utstilt. Ved Hella finner vi også verdens nest sterkeste tidevannsstrøm og et yrende fugleliv. Veien går videre til Bakkejord der vi stopper ved Tove´s glasshus med mye flott kunst i glass og en liten kafe. Etter et lite stopp der kjører vi videre mot Sommarøy og Hillesøy som var det største tettstedet i Tromsø for 200 år siden. Stedet er en perle og en populær plass å tilbringe lyse sommernetter på når været er i godlyne.

På veien tilbake til Tromsø bukter vi oss langs fjorder og mindre tettsteder før vi krysser fjellpasset "Kattfjordeidet" over til Kaldfjord og tilslutt tilbake til Tromsø. På veien ser vi ofte rein og ørn, og vi tar oss tid til å ta bilder av både dem, gjestene og den vakre naturen som vi kjører gjennom.

Vi kjører en ny og komfortabel WV Caravelle som tar maksimalt 7 passasjerer. Gjestene tilbys en enkel matbit (lefse eller vaffel) og drikke og om nødvendig også varme klær, fottøy og kamerastativ.


Inkludert: Kul guide, transport, varm matbit og drikke, varmedress, sko, håndvarmere, kamerastativ, fotograferingstips, bilder tatt fra turen gratis på epost.
Avgangstid og sted: kl. 10:0 fra Kaigata 3 (ved inngagen til 'I Travel Kvaløya' kontor)
Varighet: 4–5 timer
Antall deltakere: 2–7
Vanskelighetsgrad: Lett

Address: Kaigata 3, 9252 Tromsø
Email: