Man trying to take photo of a reindeer running in the snow
A couple holding hands on a small pier
Reindeer with sea and snowy mountain in the background
Man on the beach taking photos of beach, mountain and sea
Reindeer resting in the snow
Two people jumping up in the air at the beach
Reindeer
people enjoying view over fjord with mountains and sea
Man doing yoga pose in the snow
yellow grass and sea

Fjordtur fra Tromsø - alt inkludert

Northern Horizon

Denne turen utføres av Northern Horizon. Bli med å utforske den fantastiske arktiske naturen. Nord-Norge kan overaske deg med dens unike landskap som er full av fjorder, fjell og vakre landsbyer.
På vår fem timers dagstur opplever du naturen og de arktiske dyrene i en av verdens mest bevarte naturregioner. Hvis vi er heldig kan vi se havørn, reinsdyr, elg, knølhval og spekkhogger. Vi kjenner til stedet bra og vil dele de beste stedene for å ta gode bilder.

Vi tar oss av alt utstyr. Det blir hjemmelaget lunsj og varm drikke. Bilder av deg, venner og familie blir delt ut etter turen. Vi henter og leverer etter dine valg. Så bli med på vår guide på tur og nyt den flotte arktiske naturen.

Inkludert: transport, guide, varme klær, sandwich, kjeks, varm drikke, bilder, kamerastativ, henting og levering til og fra ditt hotell i Tromsø.

Seneste oppmøte tid og sted: kl. 9.50 på ditt hotell/din adresse i Tromsø (ved hovedinngangen). Vi sender deg epost ettermiddagen/kvelden før avreise og opplyser deg om nøyaktig avgangstid. Husk derfor å sjekke eposten din.
Avgangstid og sted: kl. 10:00 på ditt hotell/din adresse i Tromsø (ved hovedinngangen)
Varighet: 5 timer
Antall deltakere: 4-16
Vanskelighetsgrad: Lett
Phone: +4792290870
Email: