Flyr
Cabin crew
Captains
Cabin crew

Flyr

Flyr

Flyr er et enkelt og ansvarlig flyselskap som flyr deg mellom norske byer og til populære reisemål i Europa. Vi har vært på vingene siden juni 2021 og vår aller første flyvning gikk til nettopp Tromsø. Denne flotte byen vil derfor alltid ha en spesiell plass i hjertene våre.
Flyr skal levere en enklere og bedre flyreise, hvor opplevelsen kjennetegnes av god service og vennlighet fra start til slutt. Dette skal vi oppnå ved å sette gjestene våre sine behov først i alt vi gjør og ved å gjøre ting litt annerledes enn mange andre i bransjen. Målet er at alle som flyr med oss skal ha lyst til å fly med oss igjen!

Selskapet vokser fort og vi flyr allerede til en rekke spennende reisemål. Vi har en enkel og intuitiv app hvor du blant annet kan holde deg oppdatert på reisen, sjekke inn og gjøre ulike tilvalg. Vi har også lansert et fordelsprogram som ikke bare er enkelt, men som alle skal kunne ha utbytte av, uavhengig av om man flyr én eller tretti ganger i året.

Flyr skal ha en ansvarlig modell bygget på norske standarder. Alle som jobber hos oss er derfor direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Vår administrerende direktør, Tonje Wikstrøm Frislid, er den første kvinnelige toppsjefen innen luftfart i Norden.
Email: