Girl fishing, mountains in the background
Person holding a halibut
Three persons on deck, one of them holding a fish he has cought
Boy holding a catfish
Man holding a cod
People fishing with rods
the boat out on sea, mountains in the background
Person holding a fish
Two persons holding a redfish
Two persons holding a cod

Guidet havfisketur 3 timer - privat tur

Explore The Arctic

Denne turen utføres av Explore the Arctic. Velkommen på fisketur i den spektakulære Kattfjorden på yttersia av Kvaløya. Denne turen passer perfekt for familier og venner som ønsker å prøve havfiske.
Små grupper - store opplevelser
Dette området har vært assosiert med havfiske i hundrevis av år. Vi garanterer en opplevelsesrik tur hvor vi deler vår lidenskap for havfiske, området og dets dyreliv. 2020 blir vår femtende sesong med fisketurer og vår kunnskap om området er din garanti for en vellykket fisketur.

Om turen
På vår 3 timers tur fisker vi i det naturskjønne Kattfjord. Denne turen er perfekt for familier og venner som vil prøve havfiske. Vi lærer deg alt du trenger å vite, så ikke bekymre deg hvis du ikke har prøvd havfiske før. Hvis du vil ha fisken med deg hjem, preparerer vi den for deg. Under turene ser vi ofte havørn, lundefugl, sel, oter og forskjellige hvalarter.

Fiskearter
Området er kjent for sitt kveitefiske og hvert år blir det tatt fisk på over 100 kg. Rundt grunntoppene finner vi stor torsk og sei hele året. Sandplatåene utenfor Kvaløya byr på fantastisk fiske etter rødspette og sandflyndre. Området tilbyr også godt fiske etter f.eks. steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Sikkerhet ombord
Før turen starter har vi en sikkerhetsgjennomgang og sørger for at du forbereder deg godt for forholdene med passende flytedresser, støvler, lue og hansker. Vi kjører turene med vår 10,5 meter lange Kloster Patrol, spesialbygget for sightseeing og fisketurer. Båten er bygget med fokus på komfort og sikkerhet og er fullt utstyrt for fisketurer. Den har walkaround dekk med 10 seter og god plass for fiske og sightseeing. I det oppvarmede styrhuset er det ytterligere 10 seter, avansert elektronikk og toalett. Båten er utstyrt med doble Yamaha-motorer på 300 hk som lar oss raskt komme til de beste fiskeplassene. Skroget er fylt med flyteelementer og båten er derfor usynkbar. Kloster Patrol er en av de tryggeste båtene i det europeiske markedet og har gjennomgått tøffere tester enn noen andre båter i Norge.

Praktisk informasjon
Vi kjører turer 1/5 - 15/9.
Vi henter deg på ønsket sted i Tromsø-området kl. 09.00
3 timers tur (4,5 timer med transfer)
Pris for hele båten (maks. 6 personer) 12 970, -

Hva er inkludert
Transfer, skipper / guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, hansker, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.

Hvis ønsket dato ikke er tilgjengelig i reservasjonskalenderen, kontakt oss på +47 948 60 941 eller [email protected]
Phone: +47948 60 941
Email: