Man fishing with the sun in the background
Man holding a big cod
A halibut on the hook, coming up from the sea
Man holding a large cod
Man holding a cat fish
Man holding a redfish
Person holding a fish
Person holding a halibut
Person holding a fish
The boat on the sea with the island of Håja in the background

Guidet havfisketur 8 timer - privat tur

Explore The Arctic

Denne turen utføres av Explore the Arctic. Velkommen på havfisketur med oss utenfor Kvaløya sin spektakulære vestkyst. Vår kunnskap om området er din garanti for en vellykket fisketur.
Små grupper - Store opplevelser
Vi garanterer en eventyrlig tur hvor vi deler vår lidenskap for havfiske, området og dets dyreliv. 2020 blir vår femtende sesong med fisketurer og vår kunnskap om området er din garanti for en vellykket fisketur.

Om turen
Denne turen er for deg som er interessert i fiske.
Før vi begynner på turen diskuterer vi hvilke arter du vil målrette fisket etter. Noen grupper velger å jakte "rekordfisk" med f.eks. agnfisk eller store jigger. Mens andre ønsker å fokusere fisket sitt på å fange så mange forskjellige arter som mulig, med varierte teknikker og fiske fra bare noen få meters dyp ned til 300-400 meter dyp. Uansett hvilke mål du har, vil vi gjøre alt vi kan for å møte dem. Under turene tester vi ofte forskjellige teknikker. Jiggfiske, pilker og naturlig agnfiske er alle effektive teknikker i vårt område. Havfiske i Nord-Norge stiller store krav til utstyr, og alt utstyr inngår og vi bruker kun kvalitetsutstyr, først og fremst fra Shimano. Hvis du vil ha fisken med hjem, vil vi forberede den for deg. Under turene ser vi ofte havørn, lundefugl, sel, oter og forskjellige hvalarter.

Fiskearter
Området er kjent for sitt kveitefiske og det tas fisk over 100 kg hvert år. Rundt grunntoppene finner vi stor torsk og sei hele året. Sandplatåene utenfor Kvaløya byr på fantastisk fiske etter rødspette og sandflyndre. Området tilbyr også godt fiske etter f.eks. steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Sikkerhet ombord
Før turen starter har vi en sikkerhetsgjennomgang og sørger for at du forbereder deg godt for forholdene med passende flytedresser, støvler, lue og hansker. Vi kjører turene med vår 10,5 meter lange Kloster Patrol, spesialbygget for sightseeing og fisketurer. Båten er bygget med fokus på komfort og sikkerhet og er fullt utstyrt for fisketurer. Den har walkaround dekk med 10 seter og god plass for fiske og sightseeing. I det oppvarmede styrhuset er det ytterligere 10 seter, avansert elektronikk og toalett. Båten er utstyrt med doble Yamaha-motorer på 300 hk som lar oss raskt komme til de beste fiskeplassene. Skroget er fylt med flyteelementer og båten er derfor usynkbar. Kloster Patrol er en av de tryggeste båtene i det europeiske markedet og har gjennomgått tøffere tester enn noen andre båter i Norge

Praktisk informasjon
Vi kjører turer 1/5 - 15/9.
Vi henter deg på ønsket sted i Tromsø-området kl. 09.00
Pris for hele båten (maks. 6 personer) 8 timers tur (9,5 timer med transport): NOK 17 970, -

Hva er inkludert
Transfer, skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, hansker, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.

Hvis ønsket dato ikke er tilgjengelig i reservasjonskalenderen, kontakt oss på +47 948 60 941 eller [email protected]
Phone: +47948 60 941
Email: