Stortorget during christmas
©Yngve Olsen Sæbbe

Busstider i julen

Busstilbudet i og rundt Tromsø vil være noe begrenset i julen. Her finner du en oversikt over de mest aktuelle endringer.

Bybusser i Tromsø

24. desember – Julaften
Bybussene i Tromsø kjører vanlig lørdagsrute til tidlig ettermiddag. Deretter kjøres et begrenset antall ekstra avganger for noen av rutene.

25. desember og 30. desember
Bybussene kjører med begrenset busstjeneste.

31. desember – nyttårsaften
Bybussene i Tromsø kjører vanlig lørdagsrute til tidlig kveld. Deretter kjøres et begrenset antall ekstra avganger for noen av rutene.

Mer informasjon om bybusser i Tromsø finner du her.

Distriktsruter

Distriktsbussene kjører vanligvis til de fleste steder i Tromsø Kommune, men i forbindelse med julen er svært mange av disse rutene innstilte, med kun et begrenset tilbud 27.-30. desember.

Regionale ruter

Det er bussforbindelse mellom Tromsø – Alta og Tromsø – Narvik, men julaften og 1. juledag er disse rutene innstilte. Øvrige dager mellom jul og nyttår er det begrensede avganger.

Flere detaljer og mer informasjon om transportmuligheter finnes på våre reisesider. Her finner du også kontaktinformasjon til aktuelle transportselskaper for direkte kontakt og avklaring av øvrige rutetider i forbindelse med jul og nyttår.