CBIS 4940707
CBIS 4940710
CBIS 4940709
CBIS 4940711

Hundekjøring i den arktiske våren

Tromsø Villmarkssenter

Din siste sjanse å bli med på hundesledetur for denne sesongen! Nyt en spennende kombinasjon av fart, fantastisk natur og hundenes smittsomme entusiasme.
Så lenge snøen tillater, gjennomfører vi sledeaktiviteten på Kvaløya, i nærområdet av Villmarkssenteret.
Hvis været blir for varmt her, flytter vi aktiviteten til Malangen-halvøya. Der, høyere opp i fjellene, forblir snøen lenge etter at den har smeltet på andre steder. Siden Malangen er lengre fra Tromsø sentrum enn senteret vårt, legger vi en 45 minutters kjøretur langs fjordene til programmet. Dette vil forlenge varigheten av hele turen fra 4 timer til 5,5 timer.

Selv om vi drar ut til Malangen, forblir resten av programmet som vanlig - du vil fortsatt ha mulighet til å besøke hundegården vår og kose og leke med våre 300 hunder og valper. Her serverer vi også lunsj rundt åpent bål.

Men uansett hvor vi gjennomfører sledeturen, du kommer til å være ute på sleden i omternt en time (avhengig værforhold).
Du kan velge mellom å sitte i sleden med en av våre erfarne guider som kjører, eller kjøre ditt eget hundespann. I begge turer kommer du til å dele sleden med en annen gjest. Vær oppmerksom at å kjøre selv krever bra fysisk kondisjon og aktiviteten har aldersgrense på 16 år. For mer informasjon på begge alternativer klikk på turnavn nedenfor.

Minimum gruppestørrelse for denne aktiviteten er 2 personer. Hvis du reiser alene og vi ikke mottar andre bestillinger, vil vi enten tilby deg samme turen på en annen dag, en annen aktivitet på samme dagen eller en full refusjon.


Inkludert: Guide, transport (vanlig: 25 min hver vei, Malangen: i tillegg 45 min hver vei) uteklær, støvler, varm lunsj og drikke, sjokoladekake
Ta med: Ullundertøy, ullsokker, hansker, hat, solbriller
Avgangstid og sted: 09:45 fra Radisson Blu Hotel
Varighet: 4 timer / Malangen: 5,5 timer
Vanskelighetsgrad hundekjøring med fører: Enkelt,
Vanskelighetsgrad hundekjøring uten fører: Utfordrende
Antall deltagere med fører: 2-16
Antall deltagere uten fører: 2-8
Aldersgrense hundekjøring uten fører: 16 år


Email: