Hundeslede i arktisk landskap
Hundeslede med fjell i bakgrunn
Huskier med lavvu og solnedgang i bakgrunn

Hundekjøring og ishotell-besøk

Destination Tromsø

Denne turen utføres av Destination Tromsø. Kombiner et hundeslede-eventyr med en guidet tur direkte fra sentrum av Tromsø til magisk vinterlandskap og Ishotellet.

Vår guide henter deg på utsiden av Clarion Edge, daglig kl. 08.30. Den naturskjønne 90 til 115 minutters lange kjøreturen setter stemningen og bringer deg til eventyrstedet i den arktiske villmarken i Tamokdalen. Bussen er merket "Ice Domes".

Hundekjøring er et tradisjonsrikt fremkomsmiddel i Arktis. Våre hundespann består av en hundekjører, en slede og Alaska huskier. Bli med på en eventyrlig aktivitet under din arktiske ferie i Tromsø. Vi elsker å gjøre dette og ønsker å dele den fantastiske følelsen av å lede et hundespann med lykkelige og sterke Alaska huskier. Fra vår kennel tar vi turen inn i den snødekte dalen, Tamokdalen, mellom trær og over åser.

Du trenger ikke noen erfaring da våre guider gir deg alt utstyret du trenger og lærer deg hvordan du bruker sleden. Du vil kjøre i par og rotere halvveis langs sporet. Vi tar deg med buss fra Tromsø og kjører deg tilbake etter turen.

Alle avganger går fra Clarion Edge Hotel i Tromsø. Vennligst møt opp 10 min før avreise. Vår sjåfør og buss møter deg foran hotellet.

Når du er ferdig med hundekjøringen, vil du fortsette reisen med et besøk til det majestetiske ishotellet i Tromsø. Blant høye fjell i vakre Tamokdal, bygges ishotellet vært år. Snøen og iskunst gjenspeiler det unike båndet mellom menneske og natur på en unik måte. Isbaren, iskinoen og isrestauranten har temaer som spenner fra lokal samisk kultur til nordlyset formet gjennom vakker farget belysning og fantastiske isskulpturer.
På ishotellet vil du bli med på en guidet tur og lære om byggeprosessen til et ishotell og hvilken innvirkning snøen har for våre arktiske dyrs overlevelse. Det vil være tid til å gå rundt fritt og stille spørsmål til den erfarne guiden. En alkoholfri "is-shot" fra den fantastiske isbaren er komplementær. Du vil kunne kjøpe andre drinker i isrestauranten eller isbaren.

Inkludert:
Hundekjøring - Transport, engelsktalende guide, klær, lett varmt måltid, varm drikke
Ice Domes - Guidet omvisning, alkoholfri is-shot, kort film i iskinoen
*Alkoholholdige drikkevarer er tilgjengelig for kjøp i restauranten og baren
Vanskelighetsgrad: Middels
Antall deltakere: 2-32
Varighet: 8 timer
Avgangstid og sted:
10. desember - 31. mars, kl. 08:30
Buss merket "Ice Domes" kjører fra Clarion Hotel The Edge

Phone: +47400 01 663
Email: