Dog sledding at night
Dog sledding and northern lights
Bonfire Camp Tamok
Camp Tamok
Dog sledding and Northern Lights

Hundeslede kveldstur

Camp Tamok & Ice Dome

Opplev en unik form for transport i Nord-Norge! En kveldstur med hundeslede gjennom snødekt terreng omgitt av flotte fjellandskap og naturskjønne fjorder.
Denne turen utføres av Camp Tamok & Ice Domes.

Hvis du er heldig, vil du få se det magiske nordlyset på himmelen over deg mens huskyspannet tar deg med på en reise ut i ødemarken.

Du trenger ikke noen tidligere ferdigheter for å styre ditt eget huskyspann. Alt du trenger er vanlig god fysisk helse og et ønske om å prøve noe nytt. Vi henter deg i Tromsø sentrum og frakter deg til vårt villmarkssenter Camp Tamok. Denne turen tar omtrent 90 minutter. Ved ankomst til leiren får du varme vinterklær og får grundige sikkerhetsinstruksjoner og en praktisk demonstrasjon fra guidene våre. Når du er klar, legger du ut på reisen.

To personer vil dele hver slede og et hundespann. Den ene styrer sleden og den andre kan lene seg tilbake og nyte turen. Vennligst merk at hvert barn må være i følge med en voksen. Det er mulig kan bytte plass midtveis under den 10 km lange sledeturen.
Avhengig av snøforhold vil vi bruke ca. 1,5 timer på hundekjøringen.

Etter sledeturen får du servert et varmt måltid i en tradisjonell nordnorsk setting rundt bålet i en lavvo. Etter å ha slappet av og fått varmen i oss, tar vi bussen tilbake til Tromsø.

Merk! Barn må være minst 7 år. Vær oppmerksom på at denne aktiviteten ikke fokuserer på å se nordlyset, men det er store sjanser for å oppleve dette naturfenomenet på turen.

Hva trenger du vite på forhånd:
Minimumsalder er 7 år. Når du bestiller et barn, vennligst informer oss alltid om alderen, da guidene våre vil kunne forberede seg deretter.
Vær oppmerksom på at denne turen ikke er fokusert på å observere nordlyset, men den gir en stor sjanse til å være vitne til dette naturfenomenet.

Ta med deg: Vi anbefaler å kle deg i varme vinterklær og i lag, slik at du kan tilpasse klærne etter været og vi anbefaler å ta med et skjerf i kaldt vær.

Mat og drikke:
Etter turen serverer vi en tradisjonell norsk suppe/gryterett. Hovedingrediensene er grønnsaker med kjøtt eller fisk. Vi serverer brød, kaffe, te og vann til måltidet.

Matpreferanser:
Vegetarmat kan tilbys dersom det gis beskjed ved bestilling. Vennligst informer oss på forhånd om matallergier eller diettbegrensninger: vi vil tilby et alternativt alternativ. Dersom det ikke gis forhåndsvarsel, påløper det et ekstra gebyr på 150 kr.

Inkludert:
Transport både fra og tilbake til byen
Engelsktalende guide
Vinterdress(7år-XXXL), støvler, votter, lue
Varmt måltid (varm lapskaus) og varm drikke
Hundeslede (eget hundespann)

Reiserute:
Transport med buss: 90 min (1,5 timer)
På Camp Tamok: 4 timer (Bekledning, 1,5 timer med hundesledekjøring, fritid og lunsj)
Transport med buss: 90 min (1,5 timer)

Avgangstid: Kl. 17:00
Senest oppmøtetid og sted: 15 minutter før avgang (16:45), Samuel Arnesens gate 7, 9008 Tromsø.
Varighet: 7 timer
Vanskelighetsgrad: medium, Gi oss beskjed om fysiske forhold som vi bør være oppmerksomme på når vi forbereder turen.
Antall deltakere: 2 - 18

When can I book it?

07 feb 2023
Hundeslede kveldstur 07 February 2023
08 feb 2023
Hundeslede kveldstur 08 February 2023
09 feb 2023
Hundeslede kveldstur 09 February 2023

Show 96 more occasions (of 430)

Email: