Huskysafari

Tromsø Safari

Denne turen er utført av Tromsø Safari. Bli med på en spennende hundesledetur i naturskjønne omgivelser. Bare 40-minutters kjøretur fra Tromsø sentrum, finner du Tromsø Husky Farm, vakkert beliggende i et arktisk dallandskap.
Utsikten over Lyngsalpene sammen med fjordene er uslåelig og gjør denne safarien til en ekte nordnorsk opplevelse. Du vil bli møtt av 120 glade Alaska Huskier som venter på å få springe og kose seg på tur sammen med deg! Kjør ditt eget hundespann gjennom det naturskjønne landskapet. Vi har varme vinterdresser, vintersko og hansker for å holde varmen under hundesledeeventyret.

Etter en kort forklaring på hvordan du håndterer hundene og sleden, deles gjestene i par. En vil være "hundekjører" (musher) og den andre sitter i sleden. Dere bytter plass underveis.

Hundene elsker å kjøre på tur i det småkuperte landskapet i Brevikadalen, men du må være en del av teamet og hjelpe dem opp bakkene. Dette er en morsom opplevelse, men også en fysisk treningsøkt.

Dyktige guider vil lede grupper med fire hundespann og hjelpe deg gjennom sledeturen, som varer i ca 90 minutter.

Ta med: Varm lue og varme ullsokker.

Hentetid og sted: Kl. 08:15 eller 11:30 eller 16:45 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transport med komfortabel buss (40 min hver vei), kunnskapsrike guider, varm vinterdress, vintersko og hansker, varm drikke og lefse.
Varighet; : 4-5 timer
Antall gjester: 2-27
Nivå: Lett. Barn fra 10 år (barn kun som passasjer). Hundesledekjøring passer for nesten alle, men du må være fysisk i stand til å kjøre selv og gå/løpe i oppoverbakke. Hvis du har spørsmål eller tvil, vennligst gi oss beskjed.
Address: Sjøgata 2, 9008 Tromsø
Phone: 4790 645
Email: