Two puffins swimming on the sea
The island Håja with midnight sun in the background
head of a whale coming up from the ocean
Boat on the water, island Håja in the background
Mountains and sea
Sea eagle, mountain in the background
A family sitting on the boat, sea and mountain in the background
Rocks and sea
Midnight sun coloring the sky and sea orange
Girl fishing with a rod, mountains in the background

Midnattsol fjordcruise - privat tur

Explore the Arctic

Denne turen utføres av Explore the Arctic. Opplev den berømte midnattsolen, naturskjønne landskap, imponerende fjorder og det arktiske dyrelivet utenfor den spektakulære øya Kvaløya.
Små grupper - store opplevelser
2020 blir vår femtende sesong med fisketurer og vår kunnskap om området er din garanti for en vellykket tur. Vi lover en unik og uforglemmelig opplevelse der vi deler vår lidenskap for området og dets dyreliv.

Om turen
Under turen lærer du om områdets historie, landskap og unike dyreliv. Du vil oppleve den karakteristiske øya Håja, som var inspirasjonen til arkitekturen til Ishavskatedralen i Tromsø. Andre høydepunkter er Ersfjord, Skamtind og Sommarøy. Det er også muligheter for å oppleve det lokale dyrelivet som seler, oter, havørn, lundefugler og mange andre arktiske fuglearter, noen ganger også forskjellige hvalarter. Under turen tar vi mange stopp for å fotografere og nyte den fantastiske utsikten. Hvis du vil, kan du også prøve litt fiske i løpet av turen.

Foto
Dette er en fantastisk opplevelse for fotoelskere. Men hvis du ikke har kamera er det ikke noe problem, vi tar alltid bilder av turene og deler dem med deg gjennom Dropbox etterpå.

Sikkerhet ombord
Før turen starter har vi en sikkerhetsgjennomgang og sørger for at du forbereder deg godt på forholdene med passende flytevester, støvler, lue og hansker. Vi kjører turene med vår 10,5 meter lange Kloster Patrol, spesialbygget for sightseeing og fisketurer. Båten er bygget med fokus på komfort og sikkerhet og er fullt utstyrt for fisketurer. Det har walkaround dekk med 10 seter og gir god plass for fiske og sightseeing. I det oppvarmede styrhuset er det ytterligere 10 seter, avansert elektronikk og toalett. Båten er utstyrt med doble Yamaha-motorer på 300 hk som lar oss raskt komme til de beste fiskeplassene. Skroget er fylt med flyteelementer og båten er derfor usynkbar. Kloster Patrol er en av de tryggeste båtene i det europeiske markedet og har gjennomgått tøffere tester enn noen andre båter i Norge.

Praktisk informasjon
Vi kjører turene i perioden 15. mai - 15. august*

Inkludert: transfer, skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, luer, hansker, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen
Avgangstid og sted: kl. 20:00 fra ønsket sted i Tromsøområdet
Varighet: 4-5 timer inkludert transfer

Hvis ønsket dato ikke er tilgjengelig i reservasjonskalenderen, kontakt oss på +47 948 60 941 eller [email protected]

*Midnattsol i perioden 21. mai - 21. juni

Phone: +47948 60 941
Email: