huskyer som drar en slede med to personer
nærbilde av husky
glade huskyer som drar en slede med to personer
to spann med huskyer som drar sleder med to personer
to personer som koser med huskyer

Morsom og lett hundesledeeventyr - avgang 13:45

Aurora Alps

Denne turen utføres av Aurora Alps. Kjør ditt eget hundespann! Dette er en opplevelse utenom det vanlige og et must for alle som kommer til Nord-Norge. Hundesleder har blitt brukt i århundrer i hele den arktiske regionen, for det meste til jakt- og reiseformål. Dette er en eventyrlig måte å reise på, og du får kommet tett på det arktiske dyrelivet.
Aktiviteten starter med en 50-minutters kjøretur fra Scandic Ishavshotel ut til basecampen vår på Breivikeidet. Ved ankomst vil du bli ønsket velkommen av vårt vennlige personale som vil gi deg litt informasjon om oppholdet. Hvis du ikke har med deg varme klær, kan du låne varmedresser, støvler, luer og votter av oss. Etter å ha møtt huskyene, vil dagens hundekjører gå gjennom sikkerhetsinstruksjonene våre, slik at du kan få en fantastisk opplevelse som sledefører.

Du får din egen slede som du deler med en annen person, og som trekkes av 4-6 huskyer. Vi bruker omtrent 1,5 timer på sledeturen, noe som gir oss mer enn nok tid til å nyte landskapet og bytte fører underveis. Da kan du oppleve hvordan det er å kjøre hundeslede og i tillegg ha god tid til å ta bilder.

Etter hundesledeturen drar vi tilbake til campen hvor du får sjansen til å styrke ditt bånd til dine nye firbeinte venner som hjalp deg gjennom eventyret ditt. Når du sier farvel til dine pelskledde venner blir du invitert inn i lavvoen hvor en guide forteller mer om hundene, mens du nyter varm drikke og kake rundt bålet. Etter du har skiftet tilbake til dine normale klær kan du vinke adjø til hundene en siste gang. Deretter blir du kjørt tilbake til Tromsø med en opplevelse og bilder du sent vil glemme.

Merk: Barn må være minst 7 år, og alder må oppgis slik at guidene kan forberede opplevelsen best mulig. Hvert barn må ha følge av en voksen.

Inkludert:
Transport fra og tilbake til Tromsø (50 minutter hver vei)
Engelsktalende guide
Varm drikke(kaffe/te) & kake
Vinterdress, støvler, votter
Kjør egen hundeslede (1,5 time)

Ta med deg:
Varme vinterklær i lag, slik at du kan justere bekledningen etter værforhold.
Vi anbefaler at du tar med et skjerf i kaldt vær.

Antall deltakere: 2-20
Vanskelighetsgrad: Lett, men må ha grunnleggende kondisjonsnivå

Avgangstid og sted:
13:45 fra Scandic Ishavshotel, Fredrik Langes gate 2, Tromsø
Oppmøtetid: 15 minutter før avgang, 13:30 Scandic Ishavshotel.
Varighet: 4,25 timer

When can I book it?

19 dec 2022
Morsom og lett hundesledeeventyr - avgang 13:45 19 December 2022
20 dec 2022
Morsom og lett hundesledeeventyr - avgang 13:45 20 December 2022
21 dec 2022
Morsom og lett hundesledeeventyr - avgang 13:45 21 December 2022

Show 53 more occasions (of 57)

Address: Sjøgata 16, 9008 Tromsø
Email: