Francisco Damm

Fra strender i Ecuador til arktisk villmark

Etter å ha jobbet som cruise-koordinator i Tromsø i 9 år bestemte Francisco seg for å starte sin egen aktivitetsbedrift hvor han kunne utøve sine interesser daglig. Dette var starten på Green Gold of Norway. I dag fokuserer bedriften på RIB-båt turer, snøscooter og selvfølgelig nordlysopplevelser.

Omringet av nydelig natur i Lyngsalpene 

Green Gold of Norway er etablert i de fantastiske Lyngenalpene, kun en time nordøst fra Tromsø. Her finner du Franciscos Crystal Lavvos - det perfekte stedet for å starte ditt eventyr i Nord-Norge. Dette området er en ekte «lekeplass» for fotografer og alle som ønsker å oppleve storslått natur. Lyngenalpene har den perfekte kombinasjonen mellom fjord og fjell. Den fantastiske beliggenheten tilbyr 180 netter med nordlys (vær avhengig). 

Aktiviteter hele året 

Om sommeren, fra 20. mai til 22. juli, kan du oppleve midnattssolen med Francisco og hans mannskap. Bli med på dem på en tre-timers Rib-båtsafari og nyt det vakre arktiske lyset. Turen starter i Tromsø og navigerer videre ut til; Vengsøya, Vågsøy, Musvær og Risøya. Her har du mulighet for å oppleve havørn, skarver, sel og fantastisk natur.

Om vinteren tilbyr Francisco spektakulære overnattingsturer til Lyngsalpene. Du kan velge å bestille kun overnatting eller å ha aktiviteter inkludert. Aktiviteter som fjordsafari, hvalsafari med Rib-båt eller snøscooterturer er noen av mange valgmuligheter til ditt eventyr i Lyngsalpene. Det vakre landskapet med høye fjell og bratte fjorder vil forbløffe deg. Om kvelden kan du nyte et varmt måltid i campen, mens du holder utkikk etter nordlyset.  

 

Francisco Damm

Bestill dine opplevelser med Green Gold of Norway her